Ne dorim să fim cele mai bune gazde!

Escala Rooms este locul ideal pentru o vacanta la munte, dar si pentru persoane care se afla in tranzit in zona Brasovului. Fiind pozitionat în Ghimbav, Escala Rooms este în centrul a peste 18 atracții turistice din județul Brașov. Aceeași distanță față de Brașov, 10-15 minute, se parcurge cu mașina pentru a vizita Râșnov, Bran, Cristian, Poiana Brasov, dar și viitorul aeroport.

Organizare de evenimente

Sala de recepție a hotelului este potrivită pentru organizarea de evenimente, precum conferințe, traning-uri, sedinte etc. Numărul maxim de participanți poate ajunge până la 45 de persoane. 

Tichete de vacanță

Escala Rooms acceptă tichete de vacanță emise de Sodexo, Edenred și Up. Întregul sejur poate fi achitat cu tichete de vacanță, rezervarea se confirmă prin email.  

Parcare gratuită

Escala Rooms pune la dispoziție până la 20 locuri de parcare pentru oaspeții hotelului. Parcarea este gratuită pe tot parcursul vizitei.

Cod de Acces Cameră

Accesul în cameră se realizeaza prin introducerea codului de acces. Acesta îl primiți prin mesaj sau prin email când rezervați camera.

Curătenie impecabilă și constantă

Suntem receptivi și prompți la orice cerintă suplimentară legată de curătenie. 

Pick & Drop Aeroport

În curând! Aeroportul Brașov se va deschide în curând!

Oferte atractive la închirierea de mașini

În curând! În calitate de client Escala Rooms, te bucuri de oferte atractive la centrele de închirieri mașini disponibile. Cere mai multe detalii la momentul rezervării. 

Adresă

Strada Avram Iancu nr.1 507075, Ghimbav, Brașov, România.

TELEFON

+40 747 556 633

Rezervări

+40 747 556 633

contact@escalarooms.ro

urmăreste-ne

Copyright Escala Rooms © 2022. All Rights Reserved.